Загородный семейный клуб «Трипольское солнце» внедрил систему HACCP

16.04.18
Свідоцтво HACCP

Після тривалої підготовчої роботи, у якій був задіяний весь колектив заміського сімейного клубу «Трипільське сонце», на підприємстві було впроваджено систему HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), що підтверджено свідоцтвом, виданим ТОВ «Інтерсепт-Україна» за результатами проведеного експертами аудиту. Це велика подія, тому що «Трипільське сонце» стало першим підприємством в Україні, що впровадило цю систему. Адже, згідно законодавства України, впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР є обов'язковим для всіх закладів громадського харчування до 1 січня 2019 року.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, або система ХАССП) – це система управління безпечністю харчових продуктів. Вона виявляє, оцінює і контролює ризики, що представляють серйозну загрозу безпеці харчової продукції. Система ХАССП відповідає міжнародним нормам та правилам ведення господарської діяльності, і дає можливість постійно та ретельно контролювати небезпечні фактори в Вашому закладі громадського харчування.

Система є основною моделлю управління, яка гарантує високу якість і безпеку виготовлених страв!

Фото 1 Фото 2