Сезонное меню от шеф-повара «Царского Села»

16.05.16

Завітайте до «Царського Села» та скуштуйте кілька нових страв вишуканої української кухні. Наш-шеф-кухар вміє здивувати неординарним переосмисленням навіть давно відомих рецептів:

  • салат з в’яленої качки з зеленню, буряковим суфле та малиновою підливою (180 г) – 176 грн.;
  • борщ холодний з язиком, шинкою та перепелиними яйцями (350 г) – 78 грн.;
  • медальйони з телятини в беконі зі смаженими цукіні та підливою з лисичками (100*/50/30 г) – 197 грн.;
  • десерт «Примха Солохи» (груша, запечена з морозивом в хрумкому тісті з десертними підливами) (100*/20 г) – 87 грн.

Сезонне меню від шеф-кухаря «Царського Села»

*Вагова продукція, вартість за 100 грам.