Страничка от шефа рестрана «Таймаут»

31.05.16
Сторінка від шефа рестрану «Таймаут»

Вже традиційно шеф-кухар рестрану «Таймаут» пропонує до уваги гостей нові фірмові страви.

  • крем-суп з лосося з креветками та шафраном (230/45 г) 116,00
  • салат з прошутто, креветками, авокадо, чері та крутонами (170 г) 178,00
  • гребінці, смажені з грибами Шимеі, подаються з руколою, хамоном та лимонним соусом (50/95/15 г) 217,00
  • свинина «Швайне-братен» з картопляним салатом (150/130/70/60/40 г) 184,00
  • філе тунця, смажене на грилі, подається з сальсою «Ді Джованнi» та томатами (100/145/10 г) 338,00

Смачних та соковитих перших літніх днів!