Ресторация «За Двома Зайцями» презентовала новое меню

06.11.18

Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню Ресторація «За Двома Зайцями» презентувала нове меню

Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан»

Нове меню з яскравим естетським дизайном і, звичайно ж, новими ексклюзивними стравами презентувала своїм гостям ресторація «За Двома Зайцями» на Андріївському узвозі.

Скуштуйте «Кокіль із рапанів із соусом «Пармезан» (130 грн.) Ці морепродукти за смаком не схожі ні на що інше, а в нашій авторській обробці – то просто такий se manifik, що ні уявити, ні описати не можна!

Ще одна розкішна страва – «Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами» (470 грн.) – гордість нового меню, а новий «Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині» (250 грн.) – саме те, що треба у таку вогку осінню погоду.

Ці та безліч інших новинк Ви можете вже побачити на сторінках оновленого меню.

Стейк із свинячого ошийку з картоплею, запеченою на розмарині Теляча вирізка на пшениці з лісовими грибами