«Реберця на мангалі» – коронна страва еко-ресторану «Батьківська хата»!

05.12.2017
Фото 1

Новинка меню еко-ресторана «Батьківська хата»с – смачні реберця на мангалі. Страва, що беззаперечно підкорить Ваші серця своїм смаком. Сам процес приготування на відкритому мангалі, вишукана подача викликають неабияке захоплення. Соковиті та ароматні реберця готуються з ніжного і найсвіжішого м’яса із власного фермерського господарства.

В меню коронна страва представлена в асортименті: «Свинячі реберця у медово-гірчичному соусі», «Свинячі реберця класичні» та «Телячі реберця». Шеф-кухар ресторану готує їх за особливою рецептурою! Не намагайтесч повторити приготування вдома, Вам це не вдасться!

Насолоджуйтеся неповторним смаком запашних реберець в еко-ресторані «Батьківська хата»!

Фото 2 Фото 3