Статті

Майстер-клас від шефа

«Тигрові креветки в коньячному соусі» від шеф-кухаря ресторану «Шато» Павла Васяновича

«Тигрові креветки в коньячному соусі» від шеф-кухаря ресторану «Шато» Павла Васяновича

12.10.2017

Тигрові креветки можна сміливо назвати справжнім подарунком для гурманів. Ми вирішили поділитися рецептом приготування цього смачного та корисного океанічного делікатесу...

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

12.08.2016

Літо вже, нарешті, вступило в свої права та активно дарує нам свій палкий сонячний настрій! Саме влітку хочеться ласувати стравами, приготованими на грилі. Вашій увазі представляємо незвичайний, але досить простий рецепт страви «Яловичий язик на грилі з пюре та грибним соусом»

Персона тижня

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

02.03.2012

Шеф-кухар нового бару-ресторану «Горила» Вінченцо Барба - зразковий шеф​​-кухар. Він працює в своє задоволення, його руки на кухні віртуозні, немов у жонглера, і він завжди на місці. Це не приходить з досвідом. Це вливається з кров'ю при народженні

Нові заклади

Русанівський Привіз

Русанівський Привіз

03.04.2018

Поласувати свіжим одеським уловом під квітучими київськими каштанами? Легко! Нещодавно відкрився «Одеський Бульвар» на Русанівськом бульварі, і тепер можна минути болісну для столичного мешканця процедуру базарного торгу і кухонної обробки. Отже, вперед на сонячну весняну прогулянку!

«Рандеву»: все разом в одному місці

«Рандеву»: все разом в одному місці

25.12.2017

Якщо при зустрічі з друзями Ви розриваєтеся між бажаннями попити пиво і подивитися футбол, пограти в плей-стейшн або покурити кальян, поспівати в караоке або зависнути в стрип-барі – наймудріше рішення... зробити все разом! І в одному місці. І таким місцем є новий розважальний комплекс «Рандеву». Тут на площі двох поверхів легко співіснують абсолютно різні види дозвілля...

Фотозвіти

В «Трипільському сонці» пройшов майстер-клас від шеф-кухаря королеви Єлизавети ІІ

В «Трипільському сонці» пройшов майстер-клас від шеф-кухаря королеви Єлизавети ІІ

01.06.2018

Деніел Ейтон готував філе качки по своєму ексклюзивному рецепту, а Галина Лосєва подарувала учасникам декілька своїх знаменитих рецептів

В Gourmet House пройшла перша винна дегустація літньої серії

В Gourmet House пройшла перша винна дегустація літньої серії

01.06.2018

У кожного була можливість відкрити для себе неперевершені сухі та напівсолодкі рожеві вина, скуштувати вишукані сири з горіхами, медом та фруктами та послухати цікаві розповіді кавісти

Дегустація

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

30.09.2014

Індиферентне ставлення до української кухні може бути вельми необачним, адже вона є важливою частиною національної культури в цілому. При побіжному погляді на меню «Вареничної» на Хрещатику уявляється, що все це можна без особливих зусиль відтворити вдома, АЛЕ...

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

18.08.2014

Присмерк літа згущує довкола барви. Все стає млосним, зрілим, насиченим. Тонко відчути фібри природних видозмін та перетворити свою імпресію на витвір кулінарного мистецтва – прерогатива шеф-кухаря як творчої натури

Огляди

Мікрохвильові печі CANDY: 5 причин купити брендові пристрої

Мікрохвильові печі CANDY: 5 причин купити брендові пристрої

14.06.2018

Мікрохвильова піч CANDY - атрибут домашньої кухні, який істотно полегшує життя домогосподарок і шанувальників активного, динамічного способу життя

Для професіоналів і не тільки: 5 переваг сковорідок Maestro

Для професіоналів і не тільки: 5 переваг сковорідок Maestro

18.01.2018

Заклади громадського харчування - один з найбільших сегментів споживачів продукції торгової марки Maestro