Майстер-клас від шефа

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

Готуємо разом із шеф-кухарем ресторану «Атмосфера» Вікторією Ончевою!

12.08.2016

Літо вже, нарешті, вступило в свої права та активно дарує нам свій палкий сонячний настрій! Саме влітку хочеться ласувати стравами, приготованими на грилі. Вашій увазі представляємо незвичайний, але досить простий рецепт страви «Яловичий язик на грилі з пюре та грибним соусом»

Телячі ніжності від Олега Горбатюка

Телячі ніжності від Олега Горбатюка

23.10.2014

Якщо погожим осіннім днем галантний залицяльник піднесе Вам у найкращому випадку букет ніжних хризантем, то галантний шеф-кухар піднесе щось набагато ефектніше – букет ніжних телячих реберець! На кухні «Шатра Султана», що недавно відкрився в Гідропарку, Олег люб'язно приготував для нас ароматну молоду телятину на кістці за авторським рецептом

Ліс, курка… Смакуємо в «Партизані»!

Ліс, курка… Смакуємо в «Партизані»!

07.07.2014

Справжня козацька страва – куочка, яка любить стрибати в гречку. Ні, це не крамольна народна приказка, це практично рецепт від шеф-кухаря ресторану «Партизан» Александра Матяша. Отже, готуємо курча, фаршироване гречкою та приправлене золотистими овочами

Райдужне літо від Далжита Сінгха!

Райдужне літо від Далжита Сінгха!

30.06.2014

Усвідомлюючи багатогранність кулінарних знань нового бренд-шефа мережі суші-ресторанів «Муракамі», ми були немало заінтриговані, що ж приготує він для нас. Рол «Рімбо» – оголосив він, мрійно окреслюючи пальцем у повітрі півколо... Що ж, веселку ми не раз бачили та навіть сновиділи, але на смак ще не куштували, – пора розширювати межі пізнання!

«Крусташі» від шеф-кухаря ресторану «Мон Амі» Жана-Луї Дюжера

«Крусташі» від шеф-кухаря ресторану «Мон Амі» Жана-Луї Дюжера

12.03.2012

«Крусташі» - це салат зі свіжих продуктів, які не були піддані тепловій обробці або заморожуванню. Разом із Жаном Луї Дюжером будемо готувати свіжого лосося з сезонними українськими овочами та фруктами «Крусташі»

Форель з ароматними травами на подушці з рису з соте з морепродуктів від шеф-кухаря ресторану «Маячок» Юрія Фролова

Форель з ароматними травами на подушці з рису з соте з морепродуктів від шеф-кухаря ресторану «Маячок» Юрія Фролова

29.02.2012

Художник малює аквареллю, а шеф-кухар - фореллю. Ця така улюблена багатьма рибка вимагає до себе особливого ставлення і королівського супроводу

Салат із запеченим лососем та авокадо на сторінці від шефа в етно-ресторації «Козачок» Совки

Салат із запеченим лососем та авокадо на сторінці від шефа в етно-ресторації «Козачок» Совки

16.09.2011

«Козачок» є зразково-показовим закладом у сфері традиційної національної кулінарії. Але все-таки рамки стереотипів тісні навіть для цього ревного прибічника «рідних пенатів». Шеф-кухар «Козачка» на Совках Марія Лагода вирішила приготувати для нас страву, що демонструє близькість знайомства нашого «національного героя» з європейською кухнею

Фірмова страва «Багратіоні» – від однойменного грузинського ресторану з характерним грузинським розмахом!

Фірмова страва «Багратіоні» – від однойменного грузинського ресторану з характерним грузинським розмахом!

23.08.2011

Триповерхова «башта» з колоритних страв – щедрих, багатих, що прагнуть «вийти з берегів» свого посуду, як із знаменитого рогу достатку – в цьому весь грузинський дух та колорит, що прикрасить будь-який банкет. Враховуючи те, що з настанням урожайного сезону нестримно наближається і традиційний масовий весільний церемоніал, саме час приступити до вивчення цього масштабного витвору мистецтва впритул...

«Хмільна» золота рибка: дорада, запечена цілком на винному яблуці з нового літнього меню ресторану «Тераса»

«Хмільна» золота рибка: дорада, запечена цілком на винному яблуці з нового літнього меню ресторану «Тераса»

31.05.2011

У доради дуже ніжне та дієтичне м'ясо. Це так актуально в теплу пору, коли більш за все хочеться сховатися в тіні садового схилу, біля невеличкого водопаду і скуштувати чогось легкого та «п'янкого»...

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

«Кордон-Блю» від «Бель-Вю»: «прима» Фестивалю котлеток у бельгійському пивному кафе

28.04.2011

Заклад мережі Pees Boy Club готується представити на суд широкої громадськості свою гастрономічну «фішку» – Фестиваль котлет. Шеф-кухар Сергій Харитонов дозволив нам постежити за таїнством появи на світ однієї з позицій нового спецменю – котлети «Кордон-Блю» з гарніром з базилікового пюре

1 2 3 4 5 6 »