Русанівський Привіз

03.04.2018
«Одесский Бульвар» на Русановке

Поласувати свіжим одеським уловом під квітучими київськими каштанами? Легко! Нещодавно відкрився «Одеський Бульвар» на Русанівськом бульварі, і тепер можна минути болісну для столичного мешканця процедуру базарного торгу і кухонної обробки. Отже, вперед на сонячну весняну прогулянку!

Про те, щоб дари Чорного моря з'явилися перед очі в найкращому вигляді та найапетитніших поєднаннях, чуйно турбується дуже креативний шеф-кухар. Докази? Паштет із рапанів із мармеладом, салат «Морячка Соня» з печеним буряком, авокадо та тюлькою, кальмари, фаршировані кус-кусом, із креветкою та мідіями, під соусом зі шпинату та цикорію, стейк із камбали під соусом «Тартар» та судак із картопляною лускою з теплими овочами, піца «Одеський привіз» із морепродуктами. Ніщо краще не характеризує автора, як його творіння.

В ужитку тут і просто старі-добрі рецепти домашніх єврейських двориків – такі, як борщ по-одесськи з чорносливом і курячою ніжкою, форшмак із хрусткими грінками, крокети з кабачка з тюлечкою, моряцька шкара з локшиною та морепродуктами у винно-вершковому соусі. М'ясні страви частенько запікаються в хоспері – на виході отримуємо апетитну телятину з печеним роменом і пряним соусом або антрекот телятини з димком та цукровою кукурудзою.

Сам заклад дуже легкий, світлий, курортний. Він ніби мереживний у завитках кування та піниться морськими баранчиками в своїх повітряних білосніжних завісках. Поки ти утопаєш у блакиті плюшевого дивана і млосних смакових відчуттях, крізь вітринні вікна як через товщу акваріума мірно тече повсякденне життя метушливих городян...