Роботі година, Robat’і час

09.01.2019
Tartar Robata Grill Bar

На першому – бадьориться, на другому – мліє, на третьому – ніжиться... Ні, це не опис проходження СПА-процедур, а короткий переказ приготування м'яса в триярусному грилі Robata, після якого воно виходить настільки ж соковитим, наскільки малює фантазія. Новий ресторан Tartar Robata Grill Bar володіє таким скарбом і запрошує гостей до свого гастрономічного клондайку!

Заклад влаштувався в декількох хвилинах їзди від станції метро «Олімпійська», проте – в тихому місці, в районі Протасового Яру. Любителям зимових видів спорту припаде до смаку ситна м'ясна трапеза після активного відпочинку, а просто столичним тусовщикам буде цікаво розвідати нову місцинку з професійною караоке-системою, власним звукорежисером і бек-вокалом.

У звичайному «м'ясному» закладі вам запропонують максимум п'ять ступенів просмажування, а тут палітра куди багатше – від вишуканого сирого тартару з оригінальними заправками до багатогодинного томління в японському грилі Robata. Автором гастрономічної концепції та шеф-кухарем закладу є Ілля Новіков, який відає про всі нюанси поводження з основоположним продуктом харчування. Це, безумовно, знання фізики та хімії процесу, де жонглювання декількома простими умовами – такими як час, температура і сполучуваність – створює таку ж неповторну різницю, як і крижані візерунки на склі. Тому в одному випадку м'ясо повинно залишатися пружним, не руйнуючись у структурі, а в іншому – розпадатися на волокна і танути в роті. Багато що також залежить від походження продукту, якому шеф-кухар приділяє педантичну увагу. У Tartar Robata Grill Bar є як американське імпортоване м'ясо, так і плоди старання українських фермерів, але в кожному разі – найвищої якості.

Окрім фірмових позицій – м'ясних, рибних та овочевих тартарів, а також страв на грилі Robata – стейків, реберець, філе, каре та бургерів, у Tartar Robata Grill Bar є великий вибір найрізноманітніших закусок: від хумуса до креветок темпура і від форшмаку до качиного пате. Салати, як і тартари, інтригують екзотичними складовими та їх комбінаціями. В перших стравах переважають крем-супи, але є й тайський «Том Ям», і угорський «Тафельшпіц». Також в ресторані є своя пекарня і кондитерська, на постійній основі приймаються замовлення на хліб і тортики. В цілому кухня Tartar Robata Grill Bar – цілком космополітична, і гурман точно не занудиться.

В дизайні інтер'єру Tartar Robata Grill Bar відчувається американська стильна розкутість і шик простоти. Міський лофт буде органічним для сучасного міського жителя. М'які шкіряні диванчики з ребристими сидіннями формують різні конфігурації, щоб тут зручно розташувалася як велика компанія на застіллі, так і закохана пара на побаченні. М'які світлові плями від стильних геометричних світильників привносять простору затишність і налаштовує на довге перебування.

Оцініть нове місце, де із задоволенням смачно готують та з готовністю задовольняють смаки!