Персона тижня

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

02.03.2012

Шеф-кухар нового бару-ресторану «Горила» Вінченцо Барба - зразковий шеф​​-кухар. Він працює в своє задоволення, його руки на кухні віртуозні, немов у жонглера, і він завжди на місці. Це не приходить з досвідом. Це вливається з кров'ю при народженні

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

26.10.2009

Якщо золота рибка перетворює казку на дійсність, то шеф-кухар «Рибного базару» Максим Квач перетворює звичайну рибку на золоту. Про кулінарні секрети і не лише про них талановитий майстер розповів Restoran.ua

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

07.10.2009

Команда студії «Квартал 95» справді невтомна і продукує один за одним нові проекти. Про останній – ресторан із серйозною назвою «Столова ВР» (тобто, «Столова Верховної ради») ми говорили з Олександром Пікаловим

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

23.09.2009

Саме мароканську кухню вважають вершиною східної кулінарії, тому для знайомства з нею потрібний достойний гід. Відомий кулінар Нуреттин Карадаш свого часу закінчив академію Peggy Markel у Мароко, де навчався у Bahija Lafridi, знаного у світі гуру. Зараз пан Нуреттин викладає в московській Академії ресторанного бізнесу Романа Рожниковського, паралельно працюючи як ресторатор і шеф-кухар

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

16.09.2009

Надзвичайно цікавий кулінарний досвід Сергій надбав завдяки подорожам. Він знає, що варто куштувати в Грузії, Москві, на Уралі... Полюбляє смачні та незвичні комбінації: гостре яблуко, мариновану в абсенті телятину. І мріє про спільну творчість із гостями