Дегустація

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

«Не намагайтеся повторити це вдома!»

30.09.2014

Індиферентне ставлення до української кухні може бути вельми необачним, адже вона є важливою частиною національної культури в цілому. При побіжному погляді на меню «Вареничної» на Хрещатику уявляється, що все це можна без особливих зусиль відтворити вдома, АЛЕ...

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

Густий серпень на «Терасі» Дмитра Руденка

18.08.2014

Присмерк літа згущує довкола барви. Все стає млосним, зрілим, насиченим. Тонко відчути фібри природних видозмін та перетворити свою імпресію на витвір кулінарного мистецтва – прерогатива шеф-кухаря як творчої натури

... а обід за розкладом

... а обід за розкладом

23.06.2014

Якими б наполеонівськими були ваші плани із захоплення світу, будувати їх краще на ситий шлунок. Так ми й опинилися в «Партизані» - у самому мирному і світовому місці, де подають солдатську кашу, найсмачніший шефський борщ і наливають ексклюзивне бельшійское пиво

Писк моди, вприск літа: нове меню в Whisky Corner!

Писк моди, вприск літа: нове меню в Whisky Corner!

07.05.2014

Випуск весінньо-літньої колекції – велика подія у світі моди. Презентація сезонного меню у світі високої кухні – інколи подія не менш значима. Креативний шеф-кухар Олексій Повторейко минулого тижня презентував представникам ЗМІ свої нові кулінарні творіння...

Ось так презент: трюфелі до Дня народження!

Ось так презент: трюфелі до Дня народження!

20.11.2013

Недавно ресторан «Панорама» задув шість свічок на іменинному торті. А всім відомо, що з віком смаки лише витончуються. І що ж міг подарувати гаряче улюбленому закладу з його гастрономічними уподобаннями, що еволюціонували, шеф-кухар Олександр Шишкін? Безумовно, безцінні плоди своєї творчості – нове трюфельне меню

Я на небі був

Я на небі був

19.08.2013

«Ти казала: «Їж мене», ти казала: «Пий мене…» – заливався колись солов'єм пан Вакарчук. Ось такі самі мотивуючі трелі виводять і страви з меню ресторану Nebo, варто лише привідкрити білосніжну теку...

Чудова п'ятірка!

Чудова п'ятірка!

27.09.2011

21 вересня шеф-кухар «Гранд Адмірал Клубу» Володимир Болібрух презентував п'ять нових страв, що поповнили нову сторінку під назвою «Слов'янські традиції» та загальне меню а la carte. Що ж, рахуємо та загинаємо пальці!

«Сушия» розцвіла першою!

«Сушия» розцвіла першою!

18.03.2011

На зорі теплого сезону ресторани «Сушия» розквітли ідеями, втіливши їх в меню «Яскрава весна». Нас запросили відчути натхнення, яке навівають ці барвисті кулінарні новинки в життєдайних салатово-рожевих тонах

10.03.2011

«Собрание» cмаків: чотири кухні на одній тарілці

«Собрание» cмаків: чотири кухні на одній тарілці

1 березня шеф-кухар Юрій Пузир та су-шеф Володимир Шубарський презентували багатолику концепцію кухні закладу. Нас пригостили прекрасним космополітичним обідом – зібранням найкращих страв ресторану «Собрание»

24.06.2010

Meukov: зріла витримка позолоченої пантери

Meukov: зріла витримка позолоченої пантери

М'який, як котяча хода, плавний, як пантера перед стрибком, густий і тягучий, як березневе нявкання... Meukov. 18 червня вперше на суд української публіки, гостей елітного столичного ресторану «Монако», був представлений цей чарівний коньячний еліксир

1 2 »